GOSSIP

H Μελέτη έλαμψε στην επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου της [βίντεο]

Το νέο της βιβλίο, που φέρει τον τίτλο «Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο» παρουσίαση η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης 22/5.

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας και υποψήφιας Ευρωβουλευτή πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Αθηνά. Το νέο συγγραφικό εγχείρημα της Ελεονώρας Μελέτη αφορά στη συμφιλίωση με τον εαυτό μας και την ψυχική ανθεκτικότητα, με παραδείγματα από τη δική της προσωπική διαδρομή μέχρι να καταφέρει να συμφιλιωθεί με τον δικό της εαυτό, και να ξεπεράσει τα κακοποιητικά σημάδια που είχαν αφήσει πάνω της διάφορα γεγονότα της ζωής της.

Δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη αυτή τη βραδιά ήταν, όπως πάντα, ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης, η μητέρας της Μαρία, οι κολλητές της φίλες, άλλα και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο που έχει συνεργαστεί – και όχι μόνο – με τους οποίους τρέφει μια σχέση αλληλοεκτίμησης.

Ανάμεσά τους οι: Γιάννης Λάτσιος, Θανάσης Πάτρας, Ζωή Κρονάκη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Άννα Ζηρδέλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Βάσια Λόη, Τένια Μακρή, Ιωάννα Μπούκη, Βάσω Λασκαράκη και Θάνος Πλεύρης.

Η ίδια είχε γράψει στο Instagram για το βιβλίο της: «Όπως κ στο πρώτο βιβλίο «γυναίκα ψάχνει» ( μόλις τυπώνεται η 18η χιλιάδα) έτσι κ στο δεύτερο «παιδάκι» μου με τίτλο «το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο» μοιράζομαι μαζί σας προσωπικά κομμάτια, από το βάθος της ψυχής μου με ένα στόχο: να σας αποδείξω πως η ψυχική ανθεκτικότητα, η δύναμη, η αυτοπεποίθηση, η αυταξία, η αυτό αγάπη κ η αυτοφροντίδα έρχονται μέσα από εσωτερική δουλειά, συχνά μέσα από πόνο και κόπο, αλλά αποτελούν το όπλο για μια ζωή αυθεντική, όμορφη, ΔΙΚΗ μας ζωή, κ λειτουργούν ως πανοπλία απέναντι σε κάθε μορφή ΒΙΑΣ. Σωματικής, ψυχικής , συναισθηματικής. Και επειδή τα τοξικά , υβριστικά, χυδαία , σεξιστικά κ εμποτισμένα στον μισογυνισμό σχόλια , ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ, θα παρακαλέσω , μόνο για σήμερα, αν κάποιος νιώσει την ορμή να γίνει τοξικός, και δεν έχει κάτι όμορφο να πει, επειδή είναι μέρα γιορτής για εμένα, να μην πει τίποτα. Όχι γιατί με πληγώνει. Όπως γίνεται ξεκάθαρο στο βιβλίο μου, τέτοιες συμπεριφορες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ πλέον να με πληγώσουν, ούτε κ να με μειώσουν, αλλά γιατί υπάρχουμε κ εμείς οι άλλοι που μας αρέσει να βρίσκουμε όμορφες αφορμές για να ανταλλάξουμε ευχές κ θετική ενέργεια ο ένας με τον άλλον».



Δείτε βίντεο με πλάνα από την χθεσινοβραδινή παρουσίαση του βιβλίου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!