GOSSIP

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Ναι, είχα κάποιο φλερτ στο Survivor αλλά...»

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας 20/5 στο πλατό του Fay's Time την Σταυρούλα Χρυσαειδή που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor λόγω των τραυματισμών της.

H 27χρονη αθλήτρια διέψευσε το φημολογούμενο φλερτ με τον Γιάννη Περπατάρη, ενώ ήρθε σε αμηχανία όταν τη ρώτησαν αν ο άνθρωπος που ήρθε κοντά ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου.

"Ναι, είχα κάποιο φλερτ στο παιχνίδι και δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν με τον Γιάννη. Θα πω αυτό μόνο. Με τον Γιάννη ήρθαμε κοντά αλλά δεν ήταν αυτό που πίστευαν όλοι. Δεν θα απαντήσω για τον Σάββα.

Συναντηθήκαμε με τον Σάββα τώρα που γύρισα, αλλά ήμασταν μεγάλη παρέα, δεν ήμασταν οι δυο μας. Γενικά δεν είμαι πολύ εύκολη σε αυτά. Θέλω ο άλλος να είναι εκεί να με διεκδικεί. Τώρα γύρισα, τρεις μέρες είμαι εδώ" είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην απόφαση της Κόκκινης ομάδας να μην πάρει μαζί της τη Δώρα στο χθεσινό έπαθλο

«Σίγουρα υπάρχει κάτι από πίσω και δε το λένε»…

Αυτή ΄ήταν η πρώτη αντίδραση της Σταυρούλας Χρυσαειδή για την αντιμετώπιση που έτυχε η Δώρα, η οποία έμεινε εκτός επάθλου από τους Κόκκινους, αν και αρχικά είχαν ανακοινώσει ότι θα την συμπεριλάβουν.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, χαρακτήρισε απάνθρωπο αυτό που έκαναν οι Κόκκινοι στη Δώρα, κατά την παρουσία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!