GOSSIP

O Λιβάνης μίλησε για το μωρό που περιμένει με την Ανδρομάχη

Μπαμπάς για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει σύντομα ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, που ζει έναν μεγάλο έρωτα με την τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Το όμορφο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και καιρό και χθες Πέμπτη 16/5 η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Λίγες ώρες μετά ο σύντροφός της, Γιώργος Λιβάνης πανευτυχής μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός.

Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι η σύντροφός του βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, γνωρίζουν το φύλο του μωρού και ήδη έχουν αποφασίσει το όνομα που θα πάρει.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο τραγουδιστής στο Happy Day: «Ήρθε η στιγμή να γίνει (η ανακοίνωση). Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα με την Ανδρομάχη και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, είμαι ενθουσιασμένος, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ο μήνα. Η Ανδρομάχη έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Σίγουρα εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο»!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!