GOSSIP

O Καλούτα απαντά στις αντιδράσεις για τη Eurovision: «Αριστούργημα»

Εκτός από τον σάλο που προκάλεσαν οι Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της, με την στάση τους και δηλώσεις τους, έντονη κριτική εισέπραξαν και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα που έκαναν την παρουσίαση στην μετάδοση του διαγωνισμού από την ΕΡΤ, καθώς υπήρξαν πολλές αστοχίες στα όσα είπαν.

Ο Ζερόμ, αρχικά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ξεκαθαρίζοντας πως δεν πληρώθηκε για να κάνει την παρουσίαση.

«Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!».


Και σήμερα είδαμε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Τσολάκη.

«Είχαμε πολλές σημειώσεις από τους προκάτοχούς μας αλλά μαθήματα δεν πήραμε. Τους είχαμε στα αυτιά μας για αρκετό καιρό, εννοείται πως ήταν κάτι που μας άγχωσε, εφόσον το κάναμε για πρώτη φορά», είπε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

«Δεν υπήρξε καμία στιγμή που να το μετανιώσαμε. Τα σχόλια που έφτασαν στη Σουηδία – τουλάχιστον σε μένα – ήταν σχόλια αγάπης από φίλους. Ξέραμε τις αστοχίες μας, η αγάπη όμως έφτασε γιατί αυτή νίκησε. Όλα τα υπόλοιπα σχόλια ήταν πολύ χαμηλά, γι’ αυτό δεν μας άγγιξαν», απαντά ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση των ρεπόρτερς.

«Ο Φώτης και η Τζένη μας υποδέχθηκαν με χαμόγελα στην εκπομπή, μας έλεγαν «σας τα λέγαμε». Οι αρνητικές φωνές που ακούστηκαν ήταν τόσο χαμηλά. Η αγάπη ήταν τόσο δυνατή που τις έκανε να μην ακούγονται», επισήμανε αμέσως μετά ο Ζερόμ Καλούτα.

«Αυτός ήταν ο στόχος μας. Εμείς πήγαμε ως καλλιτέχνες για να παρουσιάσουμε άλλους 37 καλλιτέχνες. Θέλαμε να είμαστε οι «άνθρωποι του καναπέ». Δεν πήγαμε να γίνουμε Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος. Αν έβαζα έναν τίτλο στην παρουσίασή μας, αυτός θα ήταν… αριστούργημα», κατέληξε στα λεγόμενά του ο Ζερόμ Καλούτα για τη Eurovision, δηλώνοντας θετικός στο ενδεχόμενο να το επαναλάβει, εάν του γίνει επίσημη πρόταση για την επόμενη χρονιά.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!