GOSSIP

Η Καγιά έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο του πατέρα της

Στο πένθος έχει βυθιστεί εδώ και μέρες η Βίκυ Καγιά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, αλλά η ίδια δεν μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας  του Αλέξανδρου Βούλγαρη "Πολύδροσο" στην οποία και πρωταγωνιστεί. Και έτσι έκανε μια επίσημη έξοδο μετά από πολύ καιρό και δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο,  ζήτησε από τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στην λαμπερή πρεμιέρα, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 13/5 στο κέντρο της Αθήνας, να μην αναφερθούν στο δυσάρεστο γεγονός της απώλειας του πατέρα της αλλά στα πιο ευχάριστα, όπως η πρεμιέρα της νέας της ταινίας.

«Είναι ημέρα χαράς σήμερα. Είμαι συναισθηματικά περίεργα αυτή την περίοδο. Είναι τεράστια η τιμή και η συγκίνηση να είμαι υποψήφια στα κινηματογραφικά βραβεία, όπου θα είναι και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Έτσι είναι η ζωή, αλλά μην πιάσουμε τα δυσάρεστα σήμερα. Είναι μέρα χαράς! Αφιερώνω αυτή την ταινία στη μαμά μου και τον μπαμπά μου, που “έφυγε” πρόσφατα».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!