GOSSIP

Ο Παπανώτας είπε πως τον... έφαγαν «οι βεδουίνοι της πολιτικής»

Ο Δημήτρης Παπανώτας το πρωί της Παρασκευής 19.4 εμφανίστηκε πλέον ως... guest στην εκπομπή στην οποία μέχρι πρότινος συμμετείχε στο πάνελ της και  μίλησε για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σάλο που ξέσπασε με τις παλαιότερες δηλώσεις του, που εμφανίστηκαν τώρα και ήταν ο λόγος που ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να τον διαγράψει.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε για ανηθικότητα και τόνισε ότι είχε σκεφτεί και ζητήσει να παραιτηθεί πρώτος, ωστόσο στον ΣΥΡΙΖΑ τον είχαν διαβεβαιώσει ότι τον στηρίζουν.

«Κοροϊδεύουν τον κόσμο»

«Δεν θα κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε στην προκριματική φάση. Έλαβα πάνω από 3.000 μηνύματα συμπαράστασης και μόνο 3 υβριστικά»», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Μου έκανε εντύπωση που έβλεπα το πρωί σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, που έχει και το πρωτότυπο υλικό της δήλωσής μου, να λένε ότι “δεν μπορεί να μιλάει ο κύριος Παπανώτας για κοπτοραπτική, διότι έχουμε τη δήλωση και θα σας την παίξουμε” και έπαιξαν τα 5 δευτερόλεπτα από τα 5 λεπτά με φλασιά, είναι δύο κομμάτια ενωμένα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο μπροστά στα μάτια του και αυτό είναι απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά , αναφερόμενος στον ΣΚΑΪ και τον κ. Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα».

«Σου είχα πει ότι δεν το αντέχω»

«Εκτός από τα κομμάτικά στελέχη, σου είχα πει ότι δεν το αντέχω αυτό που συμβαίνει σε βάρος μου και σκέφτομαι να παραιτηθώ και να επιστρέψω στη δουλειά μου», τόνισε και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να μιλήσω πολιτικά και δεν θα μιλήσω επί της ουσίας κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το κόμμα της αριστεράς που πίστευα ότι είναι και καλή επιτυχία τους εύχομαι και ούτε με τον κ. Κασσελάκη έχω πρόβλημα. Ας βάλει αυτούς που θέλει κι ας πετάξει έξω αυτούς που δεν θέλει και δεν με αφορά. Δεν είχα φιλοδοξίες να κατέβω στην πολιτική».

«Οι ίδιοι που υπερασπιζόμουν μου έσκαβαν τον λάκκο»

«Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια στελέχη που εγώ υπερασπιζόμουν δημόσια, οι ίδιοι άνθρωποι τελικά μου έσκαβαν τον λάκκο. Με έναν τρόπο απαράδεκτο. Δεν είμαι χθεσινός. Εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά στην τηλεόραση, είμαι από τους λίγους. Έχω καταθέσει τις απόψεις μου στην τηλεοπτική μου πορεία. Η ιστορία μου είναι εκεί.  Στις πολιτικές μου ομιλίες δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό να με κατηγορήσουν. Πήγαν στο χρονοντούλαπο και βρήκαν μια δήλωση την οποία έκοψαν κι έραψαν στα μέτρα τους για να με κατηγορήσουν. Όμως υπάρχουν χιλιάδες δηλώσεις, εμείς εδώ τόσα χρόνια στηρίξαμε το #metoo, την ίδια την κ. Μπεκατώρου. Τότε που ήταν οι γυναικείες οργανώσεις που έτρεχα 10 χρόνια; Πού ήταν όλοι αυτοί;», τόνισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Με φάγανε, καλή χώνεψη»

«Όταν μίλησα με εσένα και σου είπα ότι είμαι έτοιμος να αποχωρήσω, μίλησα και με τα κομματικά στελέχη και τους είπα “αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχτώ επιθέσεις, αφήστε με να παραιτηθώ”. Δεν μου αρέσει λοιπόν που με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ. Είναι ανήθικο. Οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή χώνεψη», σχολίασε αμέσως μετά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε ΕΔΩ αποσπάσματα από τα όσα είπε

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!