GOSSIP

Η Μελέτη μίλησε με τον Σρόιτερ για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική

Αποφασισμένη, εφόσον εκλεγεί, να δώσει τη μάχη στην ευρωβουλή με συγκεκριμένη ατζέντα, δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη, καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Πρώτη Λέξη του protothema.gr. 


Η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ περιγράφει πως αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του πρωθυπουργού να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών, δηλώνει έτοιμη για την επόμενη μέρα είτε εκλεγεί, είτε δεν εκλεγεί, ενώ δεν διστάζει να αποδώσει στους πολίτες την ευθύνη για τους αντιπροσώπους που τελικά εκλέγονται.

Απαντώντας στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ για το «προβάδισμα» αναγνωρισιμότητας που έχουν πρόσωπα όπως εκείνη στα ψηφοδέλτια, η Ελεονώρα Μελέτη απαντά ότι ο ψηφοφόρος είναι εκείνος που πρέπει να ξεχωρίσει τον ικανό και να αποφασίσει. «Είναι λάθος δικό σου, του ψηφοφόρου να μένεις στον δημοφιλή», λέει χαρακτηριστικά.
Κληθείσα να σχολιάσει πόσο θεμιτό είναι να ανασύρονται δηλώσεις από το παρελθόν με αφορμή την αποπομπή Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Μελέτη σχολίασε την ουσία των επίμαχων δηλώσεων τονίζοντας ότι η γυναίκα που δεν μπορεί να φύγει από τον κακοποιητή της, δεν το έχει επιλέξει. «Το ζήτημα είναι η γυναικεία ενδυνάμωση», σχολίασε.

Όπως είπε, δεν έχει ψηφίσει άλλο κόμμα παρά μόνο Νέα Δημοκρατία, δηλώνει ενημερωμένη για την ευρωβουλή και τη λειτουργία της, αλλά και διατεθειμένη να δουλέψει και να μάθει στην πορεία όσα δεν γνωρίζει σήμερα. Ως εργαζόμενη μητέρα δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι η διαχείριση της νέας πραγματικότητας που θα διαμορφωθεί εφόσον εκλεγεί σε σχέση με την κόρη της και η ισορροπία στην οικογένειά της ήταν βασική παράμετρος για να λάβει την απόφαση να είναι υποψήφια.

Η Ελεονώρα Μελέτη στην ερώτηση για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και ειδικότερα στο ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών, επισήμανε ότι η κυβέρνηση με σεβασμό προς τα θύματα δεν βγήκε άμεσα να βάλει τέλος σε fake ειδήσεις,αυτό το έχει χρεωθεί. «Δεν συμφωνώ να γίνονται λαϊκά δικαστήρια πριν τα δικαστήρια. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη . Κάνεις δεν  εμποδίζει να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν», είπε. Κατ' επέκταση και στο ζήτημα των υποκλοπών, σημείωσε ότι απαντήσεις πρέπει να δοθούν θεσμικά.

Δείτε στο protothema.gr όλη τη συνέντευξη
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!