GOSSIP

«Του τα' λεγα» είπε η Ρουμελιώτη για τις εξελίξεις στη ζωή του Κατσούλη

Πρόσφατα ο πρώην νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε μέσω social media πως αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα ρούχων που διατηρούσε εδώ και χρόνια και άφησε να εννοηθεί πως του φέρθηκαν άσχημα οι συνεργάτες του. Και σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου μίλησε η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και για την πανδημία χωρισμών στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Δείτε όμως τί είπε για για το κλείσιμο του καταστήματος του συντρόφου της:

«Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά προχωράει ο Σάκης δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα και αυτό, εγώ του έλεγα κάποια πράγματα αλλά εκείνος δεν με άκουγε. Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξε το 19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερε τι γινόταν πίσω. Όλα καλά προχωράμε», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε: «Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη». 

«Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Συνεχώς με ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!