GOSSIP

Σοκ για τον Γιώργο Αμούτζα: Κάηκε το αμάξι του ενώ ο ίδιος ήταν στο J2Us

Γλυκόπικρο ήταν το live του J2Us για το γνωστό ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα, αφού από τη μία έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο σόου, αλλά την ίδια στιγμή μάθαινε πως το αυτοκίνητό του κάηκε!

Συγκεκριμένα ο νεαρός ηθοποιός μαζί με την παρτενέρ του, Τάνια Μπρεάζου απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια για την νέα τους σκηνική προσπάθεια στο γνωστό τηλεοπτικό σόου αλλά αυτό συνέβη εντός του στούντιο.

Γιατί έξω από αυτό, στο χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι ξέσπασε φωτιά  υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και το όχημα του ηθοποιού τυλίχθηκε στις φλόγες. Κατά τη διάρκεια του live του J2US, ο Γιώργος Αμούτζας ενημερώθηκε για το ατυχές συμβάν από το οποίο και ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δεν σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στον ευρύτερο χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Γαλατσίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης ενημερώθηκε για το συμβάν και θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Η εκπομπή «I Love ΣουΚού» μετέφερε το πρωινό της Κυριακής τις πρώτες εικόνες από το φλεγόμενο όχημα, ενώ στο βίντεο διακρίνεται ο Γιώργος Αμούτζας να μιλά πανικόβλητος στο κινητό, αδυνατώντας να πιστέψει τι ακριβώς έχει συμβεί.


Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!