GOSSIP

Έγραψαν για τη Δανάη Μπάρκα πως είναι έγκυος και η ίδια εκνευρίστηκε

Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, μέσω της εκπομπής της δεν έκρυψε την ενόχλησή της για ένα δημοσίευμα που έλεγε πως η ίδια είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σήμερα 4/4 το πρωί, με αφορμή τα όσα είπε στη συνέντευξή της η Σμαράγδα Καρύδη στη διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre, αποφάσισε να αναφερθεί και η ίδια στα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς και διηγήθηκε και τη δική της εμπειρία.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη μιλώντας με τους συνεργάτες της, αποκάλυψε πως πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπη με αντίστοιχο σκηνικό, ωστόσο η ίδια τόνισε πως πλέον δεν σοκάρεται, καθώς είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά. 

«Έχω screenshot από ψεύτικα προφίλ τα οποία μου λένε πράγματα μηνύσιμα, θα μπορούσα να το φτάσω στα άκρα αλλά είναι δική μου επιλογή να μην το φτάσω.«Χθες μου ήρθε φωτογραφία από περιοδικό που λέει ότι είμαι έγκυος σε πρωτοσέλιδο… όταν μου το έστειλαν μου το έστειλαν του στυλ «καλέ χαχαχα…» εμείς ξέρουμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει… Ε ρε κάτι μηνύσεις που θα έπρεπε να πέσουν»!

Και πρόσθεσε: «Εμείς που είμαστε σε αυτή τη δουλειά ξέρουμε ότι αυτά δεν ισχύουν, αλλά ένας άνθρωπος που μπορεί να μην αντιλαμβάνεται καθαρά αυτά τα πράγματα, μπορεί να το πιστέψει», είπε η Δανάη Μπάρκα. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!