GOSSIP

Έξαλλοι έχουν γίνει οι οικείοι του Δημήτρη Κόκοτα με τη φήμη πως είναι νεκρός!

Για πέμπτη συνεχή ημέρα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα, μετά από ανακοπή καρδιάς και την ώρα που οι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του αγωνιούν για την πορεία της υγείας του, έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο αναρτήσεις που θέλουν τον τραγουδιστή να έχει φύγει από τη ζωή!

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα, Νεκτάριος Αναγνώστου, αλλά και η αδερφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, μίλησαν σήμερα 2/4 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Κάθεται και γράφει ο καθένας πράγματα που δεν υπάρχουν. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και σταθερή. Αυτά που γράφουν δεν είναι αλήθεια. Θα μας πεθάνουν πριν από την ώρα μας; Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κατάσταση είναι σταθερή, δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και το κρύβουμε. Να σεβαστούμε λίγο, είναι λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Αναγνώστου.

«Υπάρχει μικρή βελτίωση»

Η αδερφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Υπάρχει μια μικρή βελτίωση και προχωράμε. Κάθε μέρα και καλύτερα. Θα τον ξυπνήσουν όταν πρέπει. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα. Περιμένουμε τα καλύτερα».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!