GOSSIP

Αγωνία για τον Δημήτρη Κόκοτα - Σήμερα θα προσπαθήσουν να τον "ξυπνήσουν"

Διασωληνωμένος παραμένει ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη αλλά σταθερή την κατάστασή του και δημοσίευμα αποκαλύπτει πως γη σημερινή μέρα είναι αρκετά κρίσιμη για την πορεία της υγείας του.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα Espresso αναφέρει πως o τραγουδιστής νοσηλεύεται διασωληνωμένος για τέταρτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» και σήμερα Δευτέρα 1/4 θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν οι γιατροί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν από τους θεράποντες ιατρούς του -όχι μία, αλλά δύο φορές- δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στον εγκέφαλό του, στοιχείο που τους κάνει να ελπίζουν ότι θα βγει νικητής σε αυτή τη μάχη.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις το απόγευμα της Πέμπτης 28/3, ενώ έκανε πρόβες με την παρτενέρ του στο σόου Τραϊάνα Ανανία.

Στον δρόμο για το νοσοκομείο έπαθε το δεύτερο, πιο δυνατό, καρδιακό επεισόδιο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε: «Υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του νοσοκομείου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!