GOSSIP

Είδαμε την Ιωάννα Τούνη να κλαίει με μαύρο δάκρυ - Τί της συμβαίνει;

Πριν από λίγα 24ωρα η Ιωάννα Τούνη βρίσκονταν στο Παρίσι μαζί με την Στέλλα Πάσσαρη και έδειχνε να περνάει τέλεια. Όμως σήμερα, η influencer, που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ξέσπασε σε κλάματα σε story που ανέβασε στα social media.

H ίδια, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της αποκάλυψε ότι οι απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην συμπρωτεύουσα αλλά και κάποια θέματα νομικής φύσεως την αναγκάσαν να ταξιδέψει μόνη της στην Θεσσαλονίκη.

«Συμπεθέρες μου νομίζω χρειάζομαι emotional support. Άφησα για πρώτη φορά τον Πάρη στην Αθήνα με τον μπαμπά και τη γιαγιά του (που ήρθε από την Πάτρα). Κανονικά ήταν προγραμματισμένο να μείνω και εγώ Αθήνα αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις στην επιχείρησή μου και κάποια πολύ σοβαρά πράγματα νομικής φύσεως, για τα οποία θα σας μιλήσω λίγο αργότερα που θα νιώθω πιο έτοιμα! Και άφησα χθες τον γιο μου στο αεροδρόμιο στην Αθήνα και θα έρθουν μαζί με τον Δημήτρη σε λίγες μέρες πάνω. Μου κακοφαίνεται τόσο πολύ» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν έχω ξαναμείνει χωρίς τον Πάρη από τότε που τον είχα στην κοιλιά μου, ούτε για μία μέρα. Έχω ζοριστεί. Ξέρω ότι είναι μια διαδικασία υγιής που πρέπει να γίνει, φυσικά και πρέπει και το μωρό να μάθει να μένε

Να σημειώσουμε εδώ πως οι δύο άνδρες που φέρονται ότι διέδωσαν το revenge porn της γνωστής Influencer παραπέμφθηκαν για κακουργηματικές πράξεις.

Δείτε στο tlife.gr το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!