GOSSIP

Δείτε πλάνα από το μνημόσυνο του Νίκου Φλωρινιώτη

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, τελέστηκε το μνημόσυνο για την απώλειά του, με τη μητέρα του και την αδερφή του να ξεσπούν σε κλάματα. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» παρουσίασε το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου μερικά πλάνα από το μνημόσυνο που έγινε την Κυριακή, ενώ οι Μάχη και Άννα Φλωρινιώτη έκαναν μερικές δηλώσεις.

Η Μάχη Φλωρινιώτη είπε: «Δεν περνιέται αυτός ο πόνος. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συνέβη. Δεν ξεπερνιέται ποτέ. Έχω εξαίρετα παιδιά και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτά τα παιδιά, αλλά ο Νικόλας ήταν το κάτι άλλο».

Με τη σειρά της, η Άννα Φλωρινιώτη ανέφερε: «Περνάμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και δεν είναι τώρα μόνο. Έχουμε πολύ καιρό που περνάμε μόνο άσχημες καταστάσεις. Από την αρχή της αρρώστιας και του μπαμπά και του Νίκου είμαστε μέσα στα νοσοκομεία και έχουμε τραβήξει μεγάλο γολγοθά και η καθημερινότητά μας είναι ένα μαρτύριο πλέον».

Στη συνέχεια, η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη, δήλωσε ότι: «Έπαιζα μεγάλο θέατρο τότε με τον Γιάννη για να μην καταλάβει το παιδί μου και δόξα το θεώ το παιδί μου τα είχε ξεπεράσει όλα».

Ξεσπώντας σε λυγμούς, πρόσθεσε: «Και ξαφνικά του κάνει μετάσταση στα μηνίγγια και λέω εγώ "γιατί Θεέ μου;"».

Τέλος, μητέρα και κόρη επιβεβαίωσαν ότι συνεχίζουν να κυνηγούν νομικά την υπόθεση του Νίκου Φλωρινιώτη, που σύμφωνα με τις ίδιες ο θάνατός του μπορεί να οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!