GOSSIP

Ο Τριαντάφυλλος ισχυρίζεται πως ο Τζέιμς αποχώρησε από το Survivor!

O Τριαντάφυλλος μπορεί να μην έχει επιστρέψει στο Survivor, αλλά προφανώς συνεχίζει να βλέπει φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ δεν παραλείπει να κάνει αμέτρητες αναρτήσεις στα social media σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Αλλά τα τελευταία σχόλιά του προκάλεσαν χαμό, καθώς κάποιοι πιστεύουν πως έκανε μέγα... spoiler!

Πλέον στο Survivor δεν υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές αλλά Μπλε και Κόκκινοι ομάδα, καθώς η σύνθεση της κάθε ομάδας άλλαξε και τον Τζέιμς να έχει δείξει πως έχει ενοχληθεί με τις εξελίξεις και να ισχυρίζεται διαρκώς πως έχει ευνοηθεί η κόκκινη ομάδα.

Ο Τριαντάφυλλος που δεν κρύβει πως φέτος στηρίζει τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά, ανέβασε δύο stories που αναστάτωσαν τους διαδικτυακούς φίλους αλλά και τους τηλεθεατές του Survivor.

O Τριαντάφυλλος στο πρώτο story του έγραψε: «Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο. Γιατί;; Εάν φύγει κι αυτός μετά τι;;».

Και στη δεύτερη ανάρτηση: «Νo James no Survivor. Και αν θέλετε με ακούτε με αγάπη».

Ο James σύμφωνα πάντα με τον Τριαντάφυλλο βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται οι παίκτες του ριάλιτι κατά την άφιξη και κατά την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο μετά από αίτημα του ίδιου ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει.

Δείτε τις αναρτήσεις του Ντάφυ που «άναψαν φωτιές»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!