GOSSIP

O Αλέξης Γεωργούλης έκανε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης, εδώ και καιρό δεν έχει παραχωρήσει κάποια τηλεοπτική συνέντευξη, καθώς έχει βρεθεί στο επίκεντρο ενός σκανδάλου με την Ελένη Χρονοπούλου, να τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και να εκκρεμεί η σχετική απόφαση των αρμόδιων δικαστικών οργάνων. Ωστόσο τώρα έκανε μια εξαίρεση.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή του θεσσαλικού τηλεοπτικού καναλιού TRT και  τον Σωτήρη Πολύζο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την πρόθεσή του για δεύτερη θητεία στην Ευρωβουλή. Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα 12/3 και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω ξανά. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ. Αυτό που κάνουμε εδώ είναι κάτι πολύ εποικοδομητικό, γίνονται βήματα και πηγαίνουμε παρακάτω», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης για τις Ευρωεκλογές και συνέχισε:

«Θα ήθελα να πάω σε μία δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία με βάση όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα της καταγγελίας που εκκρεμεί σε βάρος του, σε κανένα σημείο της συνέντευξης.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!