GOSSIP

Η Χατζίδου έκανε on air προξενιό στην Καινούργιου με τον αδελφό του Ετεοκλή

Ένα διακαναλικό… προξενιό προς την Κατερίνα Καινούργιου έκανε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής που κάνει καθημερινά με το σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου.

Με αφορμή τη δήλωση της παρουσιάστριας ότι θα παντρευτεί εκείνον τον άντρα που θα της χαρίσει λουλούδι στο πρώτο ραντεβού, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Ετεοκλή Παύλου και δεν δίστασε να της προτείνει τον… αδελφό του για υποψήφιο ταίρι.

«Πραγματικά, εύχομαι στην Κατερίνα μέσα απ’ την καρδιά μου να βρει έναν άντρα σαν τον Ετεοκλή. Είναι ακριβώς έτσι, είναι ο άνθρωπος που θα σου φέρει το λουλούδι χωρίς να περιμένει αφορμή κάποια γιορτή ή κάτι. Θα σου κάνε εκπλήξεις, θα σου τραγουδήσει, θα τα κάνει αυτά», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Το πήρα απόφαση. Θα στείλω μία ανθοδέσμη στην Κατερίνα Καινούργιου κι ας μην περιμένω γάμο, γιατί είμαι παντρεμένος. Θα τη στείλω έτσι… τιμής ένεκεν», ανέφερε χαριτολογώντας από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έχεις κανέναν φίλο σαν κι εσένα;», τον ρώτησε η Ελένη Χατζίδου, με τον παρουσιαστή να της απαντά: «Έχω τον αδελφό μου».

«Πλάκα-πλάκα ο αδελφός του Ετεοκλή, Κατερίνα, ο Θανάσης είναι ελεύθερος. Είναι καλό παιδί και θα γίνουμε και οικογένεια», τόνισε η τραγουδίστρια απευθυνόμενη στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Και είναι και εδώ τώρα… στο πλατό δίπλα», κατέληξε με νόημα η Ελένη Χατζίδου και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Και αν αναρωτιέστε πως είναι εμφανισιακά ο αδελφός του Ετεοκλή, τον έχουμε δει σε μια κοινή γιορτινή ανάρτηση στα social media.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!