GOSSIP

Θεοφανία Παπαθωμά: Πήρε το πτυχίο της από τη Νομική Αθηνών [βίντεο]

Η Θεοφανία Παπαθωμά παρέλαβε το πτυχίο της στο τμήμα της Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδαζε τα τελευταία χρόνια. 
 

Η ηθοποιός μοιράστηκε στα social media, το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου, βίντεο και φωτογραφίες της από την ορκωμοσία της.

Με ένα λευκό κοστούμι, η Θεοφανία Παπαθωμά παρέλαβε το πτυχίο της και φωτογραφήθηκε με αυτό.

Στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram, έγραψε το ομηρικό ρητό: «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν» δηλαδή: «Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις».
 


Η Θεοφανία Παπαθωμά, σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κώστα Καζάκου και Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ έχει και δίπλωμα άσκησης δικηγορίας. Τον Οκτώβριο του 2022 η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την έναρξη των μεταπτυχιακών σπουδών της στη Νομική και ειδικότερα στο Συγκριτικό Δίκαιο, με μια ανάρτηση.

«Κάθε φορά που περνάω από τη Σόλωνος κοιτάζω νοσταλγικά το Πανεπιστήμιο, τη Νομική σχολή. Και ήρθε επιτέλους η ώρα να μπω μέσα! Σήμερα ξεκινά το μεταπτυχιακό μου στο Συγκριτικό Δίκαιο. Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη! Κι η χαρά επίσης!», έγραφε.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!