GOSSIP

Survivor: Η Αντωνά κατηγορεί τον Τζέιμς πως έχει εμμονή μαζί της [βίντεο]

Η Μαρία Αντωνά, που μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, βρέθηκε ξανά υποψήφια για αποχώρηση, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ευθέως κατηγόρησε τον Τζέιμς Καφετζή ότι την στοχοποιεί.

«Για ακόμα μια φορά, που δεν μου κάνει καμία εντύπωση, ο Τζέιμς με στοχοποίησε. Δεν ξέρω τι εμμονή είναι αυτή που έχει μαζί μου, τι καημός και θέλει να βγαίνω εγώ συνέχεια. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το κάνει, σε κάθε ψηφοφορία, κάθε φορά, από τη στιγμή που έχει μπει στο παιχνίδι με στοχοποιεί, όλη την ώρα» είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πραγματικά με έχει κουράσει. Δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να απαντήσω ή να αντιδράσω. Ακόμα κι όταν κέρδισα την αγαπημένη του παίκτρια, τη Χρύσα στη μονομαχία, ούτε αυτό του έφτασε. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Θεωρώ ότι ίσως έχει μια εμμονή μαζί μου σε ό,τι αφορά το κομμάτι της ψηφοφορίας».

Όπως είπε κλείνοντας, όταν ο Τζέιμς την βλέπει και βρίσκονται μακριά από τις κάμερες, έχει μια εντελώς διαφορετική στάση.

«Όποτε με βλέπει στα αγωνίσματα, είτε πηγαίνοντας, είτε γυρνώντας ή στον γιατρό, μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια "Μαράκι μου" και "πόσο καλή είσαι και μπράβο". Από τη μία υπάρχει μια επιβράβευση και on camera υπάρχει μια στοχοποίηση, ώστε να επηρεάσει την ομάδα μου να με ψηφίσει και από ό,τι φαίνεται δεν το κάνει μόνο σε εμένα, αλλά και στη δική του ομάδα», είπε κλείνοντας.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!