GOSSIP

O Σχίζας είπε πως η Παναγιώταρου θέλει να γίνει μητέρα [βίντεο]

Για την πρώην σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη συμμετοχή του στο J2Us μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών ο πρώην νικητής του Survivor και μοιραία κλήθηκε να σχολιάσει και τα όσα είπε πρόσφατα η πρώην του στην εκπομπή του Λιάγκα.

«Η σχέση μας με την Αλεξάνδρα ήταν νορμάλ, ούτε μεγάλη, αλλά ούτε και μικρή. Εννοείται πως όταν τελειώνει μια σχέση, προχωράς σε μία άλλη. Είμαι έτοιμος να μπω σε μία καινούργια σχέση.

Αυτόν τον καιρό φλερτάρω κυρίως με… τις δουλειές μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν ερχόταν ένας νέος έρωτας θα ήθελα να με στηρίζει, να έχει σεβασμό, αγάπη και κατανόηση», είπε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα της εκπομπής της Μελέτη.

 

Στην πορεία είδαμε άλλες δηλώσεις του, για τα ίδια όμως θέματα στην εκπομπή της Τσολάκη.

«Οι πρόβες καλά πάνε, καλός μαθητής είμαι, το θέμα είναι να βγει και στη φωνή, θα δούμε. Δεν θεωρώ άδικο ούτε δίκαιο, μου περνάει αδιάφορο αν κάποιοι είναι ήδη τραγουδιστές. Είναι μια γιορτή. Ο κόσμος αποφασίζει έτσι κι αλλιώς», δήλωσε αναφορικά με το J2US ο Στάθης Σχίζας.

Για το αν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συμμετάσχει στο Real Houseeifes, απάντησε: «Μια χαρά, γιατί όχι; Είναι εύκολη στη συγκατοίκηση, δοτική, μαγειρεύει κιόλας. Μια χαρά θα τα πάει».

Για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που θα κάνει: «Δεν μου το είχε εκφράσει, το είχαμε συζητήσει γενικά. Όπως είπε και η ίδια, όντως θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει στον εαυτό της και αυτή και κάθε γυναίκα. Θέλει να γίνει μητέρα».

Για το αν έχει κάτι τηλεοπτικά στο μυαλό του: «Δεν το σκέφτομαι καν. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα, δεν ξέρω. Δεν νομίζω σε πάνελ, υπάρχουν άλλα παιδιά εκεί που έχουν σπουδάσει, εμένα δεν μου ταιριάζει, δεν το έχω να σχολιάζω την επικαιρότητα».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!