GOSSIP

Ο Ρόκκος μίλησε για πρώτη φορά για τον πνιγμό του αδελφού του και... λύγισε

«Μου έχει γυρίσει πολύ ανάποδα η θάλασσα τον τελευταίο καιρό, άστο!» είπε σήμερα στην εκπομπή του Λιάγκα,  ο γνωστός τραγουδιστής, που πριν λίγους μήνες έχασε τον αδελφό του που πνίγηκε στη θάλασσα.

Θυμίζουμε πως αυτή η τραγωδία, είχε βυθίσει στο πένθος τον τραγουδιστή και την οικογένειά του. 
Μάλιστα τότε έγινε γνωστό πως στο παρελθόν ο τραγουδιστής έχει πενθήσει το χαμό ενός ακόμη αδελφού του και αυτό το διπλό χτύπημα της μοίρας του είναι αβάσταχτο.

«Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Τελείωσε κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Και γενικά πολλά πράγματα τα μοιραζόμουν με τον αδελφό μου. Κάνω άσχημες σκέψεις. Η Λήμνος ήταν και αυτός. Είναι η μάνα μου, η αδελφή μου, ο κολλητός μουτώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω», είπε αρχικά.

«Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο…

Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ φρέσκος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Με τον Κώστα μάλωνα για τον Νίκο από μικρά παιδιά. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπει πολύ η πλάκα που κάναμε, μόνο πλάκα κάναμε, δεν μιλάγαμε ποτέ σοβαρά».

«Εκείνη την ημέρα ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να βγάλει χταπόδια για να κεράσει το χωριό. Είχε φτιάξει έναν χώρο στο χωριό για να πηγαίνουν οι άνθρωποι του χωριού και ήθελε να το κάνει σαν εγκαίνια.

Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδελφό μου, είναι άσχημο γιατί μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι είναι αγάπη του κόσμου, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου από τον κόσμο. Το καταλαβαίνω, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θέλω λίγο να ηρεμήσω».

«Τη βάρκα θα την πουλήσω, είναι οριστικό το τέλος, δεν θέλω να ψαρέψω ξανά».

«Δεν πρόλαβα να φοβηθώ όταν έπαθα το έμφραγμα. Ένιωσα μια πίεση, μια δυσφορία. Θέλει να ηρεμήσεις για να ζητήσεις βοήθεια. Καταλαβαίνω ότι είναι καρδιά. Σκεφτόμουν ότι θα χάσω το ταξίδι που είχα κανονίσει. Με κάνανε καινούργιο. Μετά από αυτό, έκοψα το τσιγάρο. Ταράχτηκα με αυτά που μου είπε ο γιατρός, μου μίλησε πολύ σκληρά» είπε.

«Είμαι πολύ τυχερός που έχω τη Λελέ. Καμιά φορά κάνω πράγματα χωρίς εκείνη και δεν τα ευχαριστιέμαι το ίδιο» είπε για τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί 13 χρόνια. «Είμαι μονογαμικός, είμαι πολύ ντροπαλός με τις γυναίκες. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη Λελέ» ομολόγησε.

«Σκέφτονται το μέλλον και την ψυχολογία των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών και δεν σκέφτονται πόσες χιλιάδες παιδιά σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας» είπε ακόμα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!