GOSSIP

Μάθαμε γιατί υπήρξε χθες ένταση ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, εμφανίστηκαν μαζί στην κηδεία της μητέρας της διάσημης τραγουδίστριας, δείχνοντας πως άφησαν πίσω τους τις όποιες διαφορές τους, όμως χθες στο μνημόσυνο για τα 9μερα, υπήρξε και πάλι κάποια ένταση.

 Συγκεκριμένα στο κοιμητήριο Ηλιούπολης βρέθηκε χθες (29/2) η Άντζελα Δημητρίου για τα 9μερα της μητέρας της.

Δίπλα της ήταν και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, ωστόσο σε πλάνα που κατέγραψε το Πρωινό ΣουΣού φαίνεται ότι υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Όπως μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής πριν αποχωρήσει η Όλγα Κιουρτσάκη εμφανώς εκνευρισμένη προς άλλη κατεύθυνση από αυτή της μητέρας της ακούστηκε να λέει «έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους».

Ο Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από τον διαπληκτισμό τους αποκαλύπτοντας ποια ήταν η αιτία που ανέβασε τους τόνους.

«Επρόκειτο για μία παρεξήγηση. Αυτό που έγινε είναι ότι η παρουσία της κάμερες οδήγησε μαμά και κόρη να πουν η μία στην άλλη “μήπως την ειδοποίησες εσύ;” και έτσι έγινε η παρεξήγηση».

«Δεν μας ειδοποίησε ούτε η μάνα ούτε η κόρη. Μετρήσαμε τις μέρες και στείλαμε την κάμερα όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις» τόνισε ο δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!