GOSSIP

Χώρισαν οι Josephine & Νίνο; Δείτε τί πυροδότησε τις φήμες

Θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια του ελληνικού πενταγράμμου με τους δυο τους να μην κρύβουν εδώ και καιρό πως είναι αχώριστοι. Ωστόσο τώρα φούντωσαν οι φήμες πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζεύγους.

Μόλις πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια, δήλωνε on camera πως ο τίτλος που αντιπροσωπεύει την προσωπική της ζωή είναι το «Έρωτά μου» και μαζί με το Νίνο της ανέβαζαν αναρίθμητα βίντεο και ντουέτα τους στα social media.

Ωστόσο, μια κίνηση τόσο από τη μεριά της όσο και από τον Νίνο στα social media, με τα εκατέρωθεν unfollow,  προκάλεσε ερωτηματικά με πολλούς να θεωρούν πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Τόσο η Ζόζεφιν όσο και ο Νίνο, έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα, αποφεύγοντας κάμερες φωτογράφους αλλά και ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με αυτή, παρά μόνο δήλωναν ότι είναι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής τους.

Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στην στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Josephine «Τα καλά κορίτσια» σε γνωστό λούνα παρκ στου Ρέντη. Τότε ήταν που η Ζόζεφιν έκανε την αποκάλυψη ότι ο Νίνο είναι ο άνθρωπος της και πως ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς του άλλου.

«Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Έχω γνωρίσει τους γονείς του» είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!