GOSSIP

Ο... ταλαιπωρημένος Παύλου έστειλε ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο [βίντεο]

Σε αθηναϊκό νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταβεί εσπευσμένα σήμερα τα ξημερώματα ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος με ένα βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου, έστειλε ένα μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του.

Φυσικά ο ίδιος απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή που κάνει με τη σύζυγό του, με την ίδια την Ελένη Χατζίδου, να αποκαλύπτει στην έναρξη της εκπομπής το θέμα υγείας που προέκυψε: «Σαν την καλαμιά στον κάμπο! Το αγόρι μου αρρώστησε, ανέβασε υψηλό πυρετό τα ξημερώματα. Τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο, τώρα είναι εκεί και κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Περιμένω κι εγώ να μου πουν τα αποτελέσματα. «Δεν είναι πολύ καλά! Για να λείψει ο Ετεοκλής από την εκπομπή… Ελπίζω να πάνε όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και ο ίδιος ο Ετεοκλής είπε σε βίντεο μέσω social media:

«Καλημέρα, σήμερα δε θα είμαι στην εκπομπή, γιατί ήρθα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ήρθα γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ψηνόμουν στον πυρετό και περιμένω τα αποτελέσματα να βγουν, γιατί ήμουν πάρα πολύ χάλια. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα είμαι στην εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου στην πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!