GOSSIP

Ο Ρομπ του Survivor αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor, Rob James Seymour που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, αν και η παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο κράτησε μόνο κάποιες εβδομάδες βρέθηκε χθες Πέμπτη 22/2 καλεσμένος στην εκπομπή «Oδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο τι ακολούθησε μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Πέρασα καλά. Όλοι με ξέρουνε, δεν το περίμενα. Με σταματάνε για selfie. Μέχρι στιγμής, η γυναίκα μου δεν ζηλεύει. Και η πεθερά μου έχει γίνει γνωστή. Είναι καταπληκτική», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν με δυσκόλεψε τόσο η πείνα, το περίμενα. Έχασα 7 κιλά».

Όσο για τη σχέση του με την τηλεόραση, δήλωσε πως θα έκανε εύκολα μια ταξιδιωτική εκπομπή. «Γενικά, μου αρέσει να δίνω χαρά στον κόσμο. Είναι το καλύτερο δώρο που έγινα γνωστός και γνωρίζω κόσμο, που δεν θα είχα γνωρίσει αλλιώς», εξήγησε.

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ μίλησε επιπλέον, για τους συμπαίκτες του στο Survivor. «Έχω γίνει πάρα πολύ καλός φίλος με τον Άγγελο, γνώρισα την οικογένειά του. Με κάποιους χαρακτήρες δεν ταιριάξαμε, εγώ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν», ανέφερε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Αν ξαναπήγαινε ο Άγγελος, θα ξαναπήγαινα. Στο Survivor νιώθεις λίγο έλλειψη αγάπης. Δεν έχεις κανέναν να σε στηρίξει κι ο Άγγελος ένιωθα ότι με αγαπούσε, οπότε αυτό βοήθησε. Όταν έφυγε, ήταν πολύ δύσκολα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!