GOSSIP

Ο Χανταμπάκης είπε πως έμαθε από την tv πως η Όλγα αποχωρεί από το Survivor

Σοκ προκάλεσε στην Κόκκινη ομάδα του Survivor, η ανακοίνωση που έκανε ο Λιανός, πως η Όλγα Πηλιάκη αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης για λόγους υγείας.

Μάλιστα λίγο αργότερα οι Διάσημοι κλήθηκαν να αποχαιρετήσουν και το Νίκο Γκάνο που επίσης αποχώρησε καθώς ηττήθηκε στη χθεσινή μονομαχία.


Θυμίζουμε πως η Όλγα απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες από τα αγωνίσματα λόγω κάποιου θέματος υγείας.


Και μολονότι ο σύζυγός της είχε πρόσφατα πει πως η παραγωγή του Survivor είχε επικοινωνήσει μαζί του και τον είχε ενημερώσει για το πρόβλημα υγείας της Όλγας, ο ίδιος χθες με ανάρτησή του στα social media είπε πως δεν είχε ιδέα πως η Όλγα θα αποχωρούσε από το Survivor και πως το έμαθε από την τηλεόραση.

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!