GOSSIP

Σοκάρει η Διονυσία Κουκίου μιλώντας για την αρπαγή της από 3 ληστές

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και στην Χριστιάνα Κοχλατζή η Διονυσία Κουκίου.

Μέσα σε όλα το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στην αρπαγή που έζησε πριν δύο χρόνια ενώ απάντησε αν είναι ερωτευμένη.

«Εύχομαι να μην τύχει σε άνθρωπο. Τρόμαξα πολύ με την αρπαγή. Έχει γράψει μέσα μου, να μην τύχει σε άνθρωπο. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πλέον. Ήταν 7:30 το πρωί και ήθελα να πάω στο μαγαζί μου στην Πάτρα, μπήκα στο αυτοκίνητο και με πήραν τρία άτομα. Μου φάνηκε αιώνας, δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν. Ήταν σκοτάδι. Θυμάμαι μετά που ήταν μέρα έξω. Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον. Ήθελαν λεφτά, κοσμήματα. Δεν παίρνω τίποτα πολύτιμο πάνω μου πλέον», περιέγραψε αρχικά η Διονυσία Κουκίου.

Σχετικά με ο αν είναι ερωτευμένη η ίδια ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να τη βγάζω προς τα έξω για πολλούς λόγους. Ειδικά να μιλάω για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου, πιο ώριμη, ξέρω τι θέλω πραγματικά. Δεν με νοιάζει αν θα βγει κάτι, ξέρω τι θέλω και πού στοχεύω. Θέλω να έχω ψυχική ηρεμία. Πρώτη φορά θα σου πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!