GOSSIP

Ο Brad Pitt έκανε το επόμενο βήμα στον νέο έρωτά του με μια καλλονή

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την χολιγουντιανή σταρ Angelina Jolie και μια πολυετή δικαστική διαμάχη για θέματα που σχετίζονται με τα έξι παιδιά και την αμύθητη περιουσία του πρώην ζεύγους, νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Brad Pitt να έχει βρει ξανά τον έρωτα και μάλιστα η σχέση του σοβαρεύει!

Κατά καιρούς έχουν συνδέσει τον Brad με διάφορες διάσημες, ημιδιάσημες και σχετικά άγνωστες γυναίκες (από ηθοποιούς και μοντέλα μέχρι εικαστικούς) ωστόσο ήταν η Ines de Ramon η οποία τελικά κατάφερε να του κλέψει την καρδιά.


Η 34χρονη που ασχολείται με την δημιουργία κοσμημάτων στην Ελβετία, ήταν στο παρελθόν ζευγάρι με τον ηθοποιό Paul Wesley, αλλά πήρε διαζύγιο το 2022.


Την ίδια χρονιά και συγκεκριμένα το Νοέμβριο, άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα για το δεσμό της με τον Brad Pitt, όταν οι δυο τους πήγαν μαζί σε συναυλία του Bono, αλλά όλοι έλεγαν πως ήταν ήδη ζευγάρι αρκετούς μήνες πριν.


Και τώρα μάθαμε πως το ζευγάρι μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.


Σύμφωνα με το People και τις δηλώσεις που έκανε σε αυτό, πηγή κοντά στον Pitt, το ζευγάρι αποφάσισε πρόσφατα να ξεκινήσει να συζεί, ώστε να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο.



«Είναι αρκετά πρόσφατο», δήλωσε άτομο κοντά στον Χολιγουντιανό σταρ. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πηγαίνουν πολύ καλά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ».

Η πηγή σημείωσε ωστόσο, πως η 34χρονη σύντροφος του Pitt δεν άφησε το σπίτι της, όταν μετακόμισε με τον αγαπημένο της, ώστε να νιώθει ασφάλεια σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα περίμενε.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!