GOSSIP

Μάθαμε νέα στοιχεία για τη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Ουγγαρέζου

Χθες Τετάρτη, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, η Φαίη Σκορδά, μέσω της εκπομπής της αποκάλυψε πως ο καλός φίλος της Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ερωτευμένος.

Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής της Τσολάκη και η δημοσιογράφος, Χαρά Μπουτσικάκη πλησίασαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον ρώτησαν για τη νέα σχέση του.

«Να ρωτήσετε τη Φαίη, εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινίσει. Δεν θα κάνω μπλοκ τη Φαίη Σκορδά που είπε ότι δεν είμαι solo», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Για την Ιλένια Ουίλιαμς, την οποία θεωρεί οικογένειά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Η Ιλένια είναι δικός μου άνθρωπος και φυσικά και την αγαπώ. Σε κάθε περίπτωση είναι “θετικά προκατειλημμένη” γιατί είναι δικός μου άνθρωπος, οπότε θα θέλει το καλύτερο για εμένα. Είμαστε οικογένεια με την Ιλένια». 

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Νίκος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τα όσα δήλωσε η Φαίη Σκορδά και παραδέχτηκε πως ο δημοσιογράφος εδώ και λίγους μήνες είναι ερωτευμένος ξανά.

«Είναι μια σχέση που είναι ακόμη στην αρχή, είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, δεν έχει σχέση με τον χώρο και είναι μια πολύ σικάτη κοπέλα. Ο Δημήτρης θέλει να το προστατέψει όσο μπορεί. Είναι πολύ χαρούμενος, περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Έχει πολύ καλές προοπτικές», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!