GOSSIP

Η Ελευθερίου εξηγεί γιατί αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Πολύς ντόρος δημιουργήθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε με αναρτήσεις της στο Instagram την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργάζονταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Μάλιστα η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της δεν έδινε καμιά εξήγηση για τον λόγο που την οδήγησε στην απόφαση αυτή, ωστόσο η εκπομπή Fay's Time είχε αναφέρει πως η Κύπρια τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, αποχώρησε γιατί είχε παράπονα για την αμοιβή της.


Και τελικά η ίδια, με δηλώσεις της, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Η τραγουδίστρια μίλησε στις κάμερες το βράδυ της Τετάρτης (14/02) και μετά από σχετική ερώτηση αποκάλυψε πως αποχώρησε από το σχήμα, καθώς ο επιχειρηματίας στον οποίο ανήκει το μαγαζί, της έκανε μεγάλη μείωση χρημάτων.

"Δεν πήρα θέση να πω τους κύριους λόγους που έχω αποχωρήσει. Νομίζω πως μετά από μια δήλωση που έγινε από τον επιχειρηματία, μπορώ πλέον να πάρω θέση και να το πω. Ήταν μια πολύ μεγάλη μείωση που έχει γίνει. 

Θεωρούσα σε ένα επιτυχημένο σχήμα και τον ρόλο που είχα... Σέβομαι πάνω από όλα τον εαυτό μου και πήρα την απόφαση με ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πολύ καλά με αυτό. Η σύμβαση μου δεν είχε λήξει, όπως είπε ο Τριαντάφυλλος. Αυτό ήταν που με πίκρανε κυρίως. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ στα τόσα χρόνια που είμαι στο χώρο. Παρόλα αυτά το αφήνω πίσω και προχωράμε παρακάτω" είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!