GOSSIP

Ο Μάνος Παπαγιάννης έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Μια νέα νομική κόντρα ξεκινά ο 46χρονος ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, αφού έγινε γνωστό πως έστειλε εξώδικο στην τηλεοπτική εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Όπως αναφέρει το newsit.gr πριν από μερικές μέρες η Σοφία Παυλίδου είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στη δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Με αφορμή κάποια πράγματα που είπε η Σοφία Παυλίδου, ο Μάνος Παπαγιάννης έστειλε εξώδικο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Σε συνέχεια της συνέντευξης της κυρίας Σοφίας Παυλίδου, την οποία φιλοξένησε η εκπομπή μας στις 5 Φεβρουαρίου 2024, λάβαμε εξώδικη δήλωση από τον κύριο Παπαγιάννη με την οποία μάς ενημερώνει ότι “ο κύριος Παπαγιάννης έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης που αφορά την αντιδικία του με την κυρία Παυλίδου. Δηλαδή, η υπόθεση εκκρεμεί καθώς δεν έχει κριθεί αμετάκλητα”.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι προφανώς σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας του κυρίου Παπαγιάννη και ότι ουδέποτε αναφέραμε το όνομά του στην εκπομπή παρά μόνο τώρα κατόπιν του δικού του αιτήματος», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Τι είχε πει η Σοφία Παυλίδου 

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή την περασμένη Δευτέρα, η Σοφία Παυλίδου είχε αναφερθεί στην καταγγελία της για ξυλοδαρμό από τον Μάνο Παπαγιάννη και στο πως το αντιμετώπισαν οι γιοι της. 

«Έχουμε άμεση συνεννόηση με τα παιδιά. Κι αυτά θύμωσαν στην αρχή, τους εξήγησα ότι η βία φέρνει βία, οπότε ακολουθούμε μία δικαστική οδό, η οποία και μας δικαίωσε κιόλας.

Είχε κάποιες δυσκολίες, γιατί ήταν στην εφηβεία τα παιδιά, άκουγαν, μάθαιναν, συνεχιζόταν η υπόθεση από την άλλη πλευρά… Αλλά έχουμε καλή συνεννόηση κι αυτό φαίνεται στις δυσκολίες. Γι’ αυτούς ήταν σοκ ότι πείραξαν τη μαμά τους».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!