GOSSIP

Αρχιμανδρίτης ζητά από τον Μπιμπίλα να κατονομάσει τους γκέι ιερείς που ξέρει

Ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός, μίλησε στην εκπομπή της Τσολάκη και ζήτησε δημόσια από τον βουλευτή και πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα να κατονομάσει τους γκέι ιερείς.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα στην ελληνική Βουλή δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στη διαβούλευση για την επικείμενη ψήφιση του Νόμου για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας - ο οποίος υποστήριξε την άποψη ότι η Εκκλησία δεν έχει καμία αρμοδιότητα επι του πολιτικού γάμου - ακούστηκε να σχολιάζει ότι «η Εκκλησία ας πει την αλήθεια. Πόσοι είναι οι γκέι ιερείς;».


Αυτή τη δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα σχολίασε σήμερα ο Αρχιμανδρίτης.
 

Παράλληλα,  ο Αρχιμανδρίτης ξεκαθάρισε ότι θα βάφτιζε παιδί ομόφυλου ζευγαριού αν είχε εντολή.

«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν διάφοροι και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή. Όμως να καταγγέλλεται κάτι επώνυμα και μέσα στη Βουλή, οφείλει ο καθένας, βουλευτής, υπουργός, ο,τι είναι, να καταγγείλλει στις αρμόδιες υπηρεσίες ή στον αρχιεπίσκοπο της Ελλάδας, αυτά που γνωρίζει, ή αυτούς που γνωρίζει, αν θεωρεί ότι πρέπει να γίνει πάταξη και ότι φταίνει οι παπάδες για το σύνολο ή για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε αρχικά ο Αρχιμανδρίτης.

«Το θεωρώ άτοπο αυτό που είπε και γι αυτό έγραψα ότι ας καταγγείλλει αυτούς που ξέρει για να επέλθει κάθαρση. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν και θεωρώ ότι δεν βλάπτουν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε ο Αρχιμανδρίτης 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!