GOSSIP

O Λαμπάτος μετά το χειρουργείο έκανε μια έκκληση στον Σεφερλή

Επέμβαση στο ισχίο χρειάστηκε να κάνει ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, που πρόσφατα αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα και ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας.

Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Καινούργιου, μετά την χειρουργική επέμβαση και σε αυτές αναφέρθηκε και στο ποσό που οφείλει στον Μάρκο Σεφερλή, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, ύστερα από μήνυση που είχε κάνει εις βάρος του ο γνωστός κωμικός ηθοποιός.

«Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω και να μιλήσουμε γιατί δεν έχω κάτι μαζί του. Και αυτό που έκανα από μέρους μου και μίλησα, ήταν μια διαρκής αγωνία να τονίσω ότι είμαι εδώ και υπάρχω ακόμα. Με χρησιμοποίησαν αρκετά στη δουλειά και τα καλύτερά μου χρόνια τα έβγαλα χωρίς να μπορώ να εργάζομαι. Έχει βγει η απόφαση» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Είναι κατασχεμένοι οι λογαριασμοί μου, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα μέσα. Δεν τα παίρνει δηλαδή ο άνθρωπος, απλά δεσμεύονται αυτά τα 500 ευρώ και είναι στο όνομά του. Δεν έχει πάει ο άνθρωπος να τα πάρει. Δεσμεύονται και δεν μπορώ να τα παίρνω εγώ. Ο Μάρκος μπορεί να κάνει ανάκληση. Θα ζητήσω συγγνώμη για αυτά που είπα και δεν έχω κάτι με τον Μάρκο. Του ζήτησα δημόσια συγγνώμη» συνέχισε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Η δικαστική διαμάχη

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση "Ηλίας του 16ου" που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή. Το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!