GOSSIP

Η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου μιλά για "bullying" στην πελάτισσά της

Ο χαμός που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, δεν λέει να κοπάσει και πλέον το λόγο έχουν οι δικηγόροι.

Χθες είδαμε τη δικηγόρο της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της να μιλά τηλεοπτικά και να διαψεύδει τα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της.


Σήμερα, η πλευρά της Άντζελας Δημητρίου πέρασε στην... αντεπίθεση και συγκεκριμένα η δικηγόρος της διάσημης τραγουδίστριας η κυρία Βάσια Καπερνάρου μίλησε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή

«Η κυρία Άντζελα Δημητρίου είναι βαθύτατα στεναχωρημένη από τη συμπεριφορά της κόρης της και του γαμπρού της κατά την περιοδεία της στην Αμερική. Η κυρία Δημητρίου υπέστη μια τραγική συμπεριφορά, μια άθλια συμπεριφορά. Η κόρη της και ο γαμπρός της απομακρύνθηκαν με εντολή της παραγωγής, διότι δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες. Η άλλη πλευρά συνεχίζει να την συκοφαντεί, να την διασύρει.

Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο και να παρουσιάσουν την κατάσταση εντελώς αλλοιωμένη. Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει δώσει τη ζωή της για να μην τους λείπει τίποτα και για να προσπαθεί συνεχώς να μεριμνά και να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους. Της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές», είπε αρχικά η δικηγόρος Βάσια Καπερνάρου.

Η Βάσια Καπερνάρου είπε στη συνέχεια: «Είναι ποτέ δυνατόν η κυρία Δημητρίου να ανάγκαζε τον γαμπρό της να κλείσει την κερδοφόρα επιχείρησή του, για να κάνει τι; Ένας ενήλικας παντρεύεται και κάνει οικογένεια και ακούει τι του λέει η πεθερά του; Η κυρία Δημητρίου δεν κινήθηκε νομικά γιατί σέβεται τη μητρότητα. Η Άντζελα Δημητρίου θέλει να σταματήσουν να τη συκοφαντούν και να την προσβάλουν».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!