GOSSIP

Ο James Καφετζής επέστρεψε από το Τόκιο για να πάει Άγιο Δομίνικο;

Για μια ακόμη φορά φουντώνουν οι φήμες πως ο James Καφετζής, ο Ροδίτης πρώην παίκτης του Survivor, πιθανά ετοιμάζεται να μπει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης, μολονότι αυτό είναι κάτι που ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν το είχε διαψεύσει, ενώ ολυτε η παραγωγή του Survivor έχει κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση.


Αφορμή για να φουντώσουν ξανά οι φήμες, στάθηκαν δημοσιεύματα που αποκάλυψαν πως ο James επέστρεψε από την Ιαπωνία, όπου είχε πάει ταξίδι και έκανε κάτι που πολλοί θεωρούν πως είναι... απόδειξη πως ετοιμάζεται να πάει στον Άγιο Δομίνικο.


Τί είναι αυτό που έκανε; Μια ανάρτηση σε story που τον δείχνει να έχει πάει για solarium με κάποιους να εικάζουν πως αυτό σημαίνει πως προετοιμάζεται για τον καυτό ήλιο της Καραϊβικής.

Σε αυτό το σενάριο αναφέρθηκε σήμερα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Καινούργιου όπου ακούστηκε να λέει: 

«Γι’ αυτό επέστρεψε σήμερα άρον άρον από την Ιαπωνία ο Τζέιμς γιατί αν φύγει ο Παππάς πάει χωρίς οπλισμό ο Τζέιμς. Γύρισε επειγόντως, δεν θα το σώσει αλλά μπαίνει σαν έσχατη προσπάθεια».


Φυσικά μόνο το μέλλον θα δείξει αν κάτι τέτοιο ευσταθεί, αλλά οι φαν του ήδη έχουν ενθουσιαστεί με το ενδεχόμενο να τον ξαναδούν στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!