GOSSIP

"Πόλεμο" στα social media άνοιξαν οι Βολικάκης - Τριαντάφυλλος

Δίχως τέλος είναι οι αναρτήσεις του Χρήστου Βολικάκη για το Survivor από την στιγμή που αποχώρησε οικειοθελώς και επέστρεψε στην Ελλάδα και σήμερα Δευτέρα 29/1  είναι καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time για να μιλήσει για όλα και πιθανά και για τον... διαδικτυακό πόλεμο που άνοιξε στα social media με τον Τριαντάφυλλο.

Όπως αναφέρει ο youfly.com  o Βολικάκης στις πρώτες του δηλώσεις είχε αναφερθεί στον τραγουδιστή, με τον δεύτερο να απαντά μέσα το instagram: «Ολυμπιονίκη όταν μάθεις τι πρόσφορά μου έχει κάνει η παραγωγή για να μπω δεν θα ξαναπιάσεις ποδήλατο ποτέ, θα πηγαίνεις μόνο με με πατίνι. Φιλάκια ρουφηχτά. Έπρεπε να μείνεις να αποδείξεις την μυθοπλασία σου αλλά την έκανες. Με ποδήλατο μπορείς να κάνεις τεράστια καριέρα, με σίριαλ όλοι θα τα βλέπουμε».
 

Ο Χρήστος Βολικάκης λοιπόν, αντάλλαξε με τον Τριαντάφυλλο μερικά μηνύματα τα οποία τα δημοσίευσε λίγο αργότερα στο instagram: “Βρες κανέναν άλλον να ασχοληθείς, είσαι για γέλια φίλε”.

 

«Έχω κάποιες αξίες – αρχές – ιδανικά στην ζωή μου και δεν αλλάζουν. Φυσικά η υγεία και η αξιοπρέπεια είναι πάνω απ’ όλα. Ο κόσμος βλέπει ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Να έχεις υγείας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βολικάκης στο μήνυμά του, με την απάντηση του Τριαντάφυλλου να είναι η εξής: «Έπρεπε να μείνεις, εγώ δεν ήθελα να φύγεις, έπρεπε να μείνεις. Τέλος πάντων επίσης υγεία και όλα καλά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!