GOSSIP

Ο Σπαλιάρας έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την σύντροφό του

Τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Σπαλιάρας  δεν κρύβει πως είναι ερωτευμένος καθώς εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι με την όμορφη Αγγελική, μια σχέση την οποία επιθυμεί να κρατήσει μακριά από τα media.

Όπως είχε αναφέρει ο Γιάννης Σπαλιάρας σε πρόσφατες δηλώσεις του: «Η Αγγελική δεν είναι στον χώρο μας, οπότε δεν έχει αυτή την άνεση όταν βγαίνει μπροστά στις κάμερες. Ζούμε φυσιολογικά όπως όλα τα ζευγάρια. Είχα επιλέξει να μην εμφανίζομαι με την κοπέλα μου, αλλά μετά από ένα χρόνο βγήκε η σχέση προς τα έξω. Δεν το βγάζω προς τα έξω, αλλά δεν το κρύβω κιόλας», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο γνωστός ηθοποιός – μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε τη σχέση του το περασμένο καλοκαίρι, όταν βρέθηκε στα σοκάκια της Μύκονο πιασμένος χέρι – χέρι με την όμορφη Αγγελική.

Το 2024 βρήκε τον Γιάννη Σπαλιάρα έτοιμο για το επόμενο βήμα στη σχέση του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο γνωστός ηθοποιός – μοντέλο  «λογοδόθηκε» με την σύντροφό του στην οποία προσέφερε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, ενώ πέρασε χρόνο με τους γονείς της Αγγελικής, τους οποίους είχε την ευκαιρία να τους γνωρίσει καλύτερα.

Μέχρι στιγμής πάντως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα επόμενα σχέδια της προσωπικής του ζωής. «Έχω σκεφτεί τον γάμο αλλά δεν μπορώ να πω ότι με απασχολεί καθημερινά», είχε δηλώσει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!