GOSSIP

Δείτε τι αποκάλυψε η Χατζίδου για τους Πετράκο - Παπαθωμά [βίντεο]

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου μίλησε χθες Κυριακή 14/1 ο Γρηγόρης Πετράκος και όχι μόνο τοποθετήθηκε για το θέμα των γάμων ομόφυλων ζευγαριών και τα όσα είπε ο Νταλάρας για τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις, αλλά αναφέρθηκε και στις κόρες του.

Τα όσα είπε χθες ο τραγουδιστής, σχολιάστηκαν σήμερα στην εκπομπή των Χατζίδου - Παύλου και τότε η παρουσιάστρια είπε τα ακόλουθα: 

«Και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι προσφάτως χωρισμένος και λέει πόσο τυχερός είναι, γιατί δουλεύει τα Παρασκευοσάββατα, οπότε έχει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα κενή για να βλέπει τα παιδιά του», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Βλέπουμε και στις δύο περιπτώσεις (του Γρηγόρη Πετράκου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη) τη θετική πλευρά του χωρισμού, ότι δεν είναι όλα αρνητικά. Είναι δύο άνθρωποι που το βλέπουν θετικά», τόνισε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Καλό είναι να μην καταλαβαίνουν τα παιδιά τίποτα. Εγώ δεν θα ξεχάσω στη βάφτιση της Μελίτας που στον παραδίπλα χώρο ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος με τη Θεοφανία Παπαθωμά και λίγες ημέρες μετά ακούσαμε για τον χωρισμό», περιέγραψε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Θέλω να πω ότι αυτό δεν αλλάζει στο μεγάλωμα των παιδιών, θα γίνουν τα γενέθλια μαζί και τα λοιπά», υπογράμμισε η Ελένη Χατζίδου, με τον συμπαρουσιαστή της να επισημαίνει πως τότε το ζευγάρι θα είχε προφανώς λάβει ήδη την απόφαση του διαζυγίου, απλώς δεν είχε προχωρήσει ακόμα στη δημοσιοποίησή του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!