GOSSIP

O Μαργαρίτης Σχοινάς έκανε μια δημόσια έκκληση στην Taylor Swift!

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, ο 61χρονος πρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς σε πρόσφατη ομιλία του αναφέρθηκε στην Αμερικανίδα pop star Taylor Swift και μάλιστα έκανε μια δημόσια έκκληση απευθυνόμενος στην 36χρονη τραγουδίστρια και τους μάνατζέρ της.

Συγκεκριμένα, εν όψει των ευρωεκλογών και σε μια προσπάθεια της μείωσης της αποχής ειδικά των νέων ψηφοφόρων της ΕΕ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, ζήτησε από την Taylor Swift, να παροτρύνει τους φαν της στην Ευρώπη να προσέλθουν στις κάλπες.
Θυμίζουμε, πως η Taylor είχε κάνει μια παρόμοια έκκληση στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας το Instagram όπου μετρά 279 εκατομμύρια followers!

«Οι ίδιοι οι νέοι μπορούν να κινητοποιήσουν καλύτερα τη νεολαία», δήλωσε ο κ.Σχοινάς την Τετάρτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Οι νέοι είναι εκείνοι που μπορούν να κινητοποιήσουν άλλους νέους να συμμετάσχουν. Μπορούν να το κάνουν καλύτερα απ'ό,τι οι Επίτροποι» πρόσθεσε.

«Και δεν υπάρχει καταλληλότερος γι' αυτό το εγχείρημα από το ''Πρόσωπο της Χρονιάς'' για το 2023 σύμφωνα με το περιοδικό Time» συμπλήρωσε ο κ.Σχοινάς.

«Ελπίζω κάποιος από την ομάδα επικοινωνίας της Σουίφτ να ακούει τη συνέντευξη Τύπου και να της μεταφέρει το αίτημά μας» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!