GOSSIP

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε την πρώτη δημόσια έξοδο με τη σύντροφό του

Ερωτευμένος είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και το γνωστό μοντέλο, ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, φαίνεται πως πλέον δεν σκοπεύει να κρύβει τον έρωτά του.

Χθες Κυριακή 7/1 είχε την ονομαστική του εορτή και φυσικά είχε στο πλευρό του τη σύντροφό του Αγγελική, αλλά και καλούς φίλους και μάλιστα όλοι μαζί έκαναν κοινή έξοδο για να γιορτάσουν.

Και ο Γιάννης Σπαλιάρας μαζί με την αγαπημένη του έκαναν για πρώτη φορά κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Γενικά επιλέγουμε να μην είμαστε συχνά μπροστά στις κάμερες, αλλά σήμερα λόγω γιορτής αποφασίσαμε να τα πούμε από κοινού», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας και πρόσθεσε η σύντροφός του: «Είμαι αγχωμένη που είμαι μπροστά στις κάμερες».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε στη συνέχεια: «Η Αγγελική δεν είναι στο χώρο μας, οπότε δεν έχει αυτή την άνεση όταν βγαίνει μπροστά στις κάμερες. Ζούμε φυσιολογικά όπως όλα τα ζευγάρια. Είχα επιλέξει να μην εμφανίζομαι με την κοπέλα μου, αλλά μετά από ένα χρόνο βγήκε η σχέση προς τα έξω. Δεν το βγάζω προς τα έξω, αλλά δεν το κρύβω κιόλας».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!