GOSSIP

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για το νέο Survivor και... έκραξε την Μέγκι Ντρίο

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις κι αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Survivor, που θα κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ στις 7 Ιανουαρίου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε χθες στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, εξήγησε τον λόγο που δεν θα ξαναταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Τελικά, θα πάω στο Τόκιο. Δεν τα βρήκαμε στις προϋποθέσεις. Είχα δύο προϋποθέσεις για το Survivor, μου είπαν ότι στη μία πρέπει να υποχωρήσω και το κατανόησα. Μου ζήτησαν όμως να κάνω και μία υποχώρηση 17% στο χρηματικό ποσό, ήταν 2 χιλιάρικα παραπάνω αυτά που ήθελα εγώ. Τελικά δεν θα πάω», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μέγκι Ντρίο, η οποία ζήτησε 5.000 ευρώ για να συμμετάσχει.

«Δεν ξέρω ποια είναι η Μέγκι Ντρίο. Αν δεν έχει πάει στο Survivor πριν, το θεωρώ πολύ δύσκολο να πάρει τόσα πολλά λεφτά. Πέρυσι, στο All Star έπαιρναν 5.000. Εμένα μου έγινε μια πάρα πολύ μεγάλη πρόταση», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Η μια προϋπόθεση που έθεσα ήταν ότι ήθελα εγγυημένα λεφτά. Μου εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται, γιατί μπορεί εγώ να σηκωνόμουν τη δεύτερη μέρα να φύγω, αν και δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Όμως δεν διαπραγματεύτηκα τα λεφτά».

Τέλος, είπε για τον Αλέξη Παππά: «Πολύ καλό παιδί. Έχω να τον δω από το Survivor. Τελευταία φορά, θυμάμαι είχαμε τσακωθεί τηλεφωνικώς σε ένα πάνελ. Μπορεί να είμαστε κι οι μόνοι που ενώ τσακωνόμασταν μέσα στο Survivor, δεν τα έχουμε βρει έξω. Δεν νομίζω να μπαίναμε με φιλικές διαθέσεις στο παιχνίδι».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!