GOSSIP

Ο Γιώργος Λιανός είπε πως έχει απολογηθεί για τα νούμερα του «Celebrity»

Νέες τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Λιανός, που ετοιμάζεται να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του πριν επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για το νέο κύκλο του Survivor που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου.

Ο παρουσιαστής έκανε αποκαλύψεις για το Survivor,  μίλησε για το τι έφταιξε στο «I am a celebrity» και για τη συμβουλή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ παράλληλα εξήγησε πως θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές οικογενειακά εκαι  θα πάει διακοπές σε βουνό που έχει χρόνια να πάει και μετά στο χωριό του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

 «Πρώτη εβδομάδα του Ιανουάριου αναχωρούμε για Άγιο Δομίνικο. Έχω απολογηθεί για τα νούμερα του ‘’celebrity’’. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Ανυπομονώ να πάω και να ζήσω το Survivor. Θα πάρω μαζί μου στο survivor, την μικρή μου κόρη».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και τραγουδιστής μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας πως έχει κάνει πολλά πράγματα για εκείνον.

«Πάντα ο Γρηγόρης θα είναι δίπλα μου όταν τον χρειαστώ, θα μου δώσει τη συμβουλή του. Ο Γρηγόρης μου είχε πει να βγάζω τον εαυτό μου, πίστεψε σε εμένα και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Γρηγόρης θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό με τον Γρηγόρη, κάτι άλλο σιγουρά όμως».

Αναφερόμενος στις ημέρες των γιορτών, είπε πως ήταν μόνος και δεν θέλει να τις θυμάμαι.

«Όμορφες γιορτές ξεχωρίζω με τα παιδιά μου. Έχω να πιάσω μικρόφωνο ενάμιση χρόνο. Θέλω η επιστροφή μου να γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν ξεχωρίζω την παρουσίαση και το τραγούδι. Τα έχω πολύ ψηλά».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!