GOSSIP

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας προτρέπει να αναζητήσουμε την ηρεμία στη φύση

Συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη καθημερινότητα δίνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. O ηθοποιός που είναι λάτρης της φύσης προτείνει απλές λύσεις γα το πώς μπορούμε να ξεφύγουμε από τα δύσκολα έστω και λίγο...

«Ζούμε την εποχή των γρήγορων αλλαγών. Όλα πλέον γίνονται και διαδίδονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τα «καταφέραμε» να ζούμε σε γρήγορους ρυθμούς, λες και η ζωή είναι εργολαβία που πρέπει να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να βγάλει κέρδος ο εργολάβος. Λες και στον τερματισμό αυτής της ζωής θα μας δώσουνε κάποιο βραβείο, αν φτάσουμε γρήγορα και αγχωμένοι. Μετονομάσαμε το φυσιολογικό σε εναλλακτικό και το αφύσικο σε φυσικό. Θεωρείται πολύ φυσικό στην εποχή μας να κερδίζουμε τα μπόνους στη δουλειά μας, δίνοντας για αντάλλαγμα τον λιγοστό ελεύθερό μας χρόνο. Θεωρείται φυσικό να εξαρτιέται η υγεία και η χαρά ενός νέου ανθρώπου από το πως θα τα πάει στις πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ όλοι όσοι το έχουμε ζήσει, γνωρίζουμε ότι στις πανελλήνιες επιβραβεύεται η παπαγαλία και η στεγνή αποστήθιση και όχι τα αληθινά χαρίσματα των μαθητών /μαθητριών. Θεωρούμε φυσικό που για τους νέους δεν υπάρχει πλέον η λέξη έρωτας, αλλά μόνο η λέξη σεξ.
Θεωρούμε φυσικό να βλέπουμε δίπλα μας ανθρώπους που ενώ ζούμε στον παράδεισο που λέγεται Ελλάδα, αυτοί να ζούνε αποκομμένοι από τη φύση και μόνιμα συνδεδεμένοι με μία οθόνη.

Φιλική υπενθύμιση για το εορταστικό μας πρόγραμμα :
Αμέτρητοι μικροί παράδεισοι είναι δίπλα μας (ή βρίσκονται μία - δύο ώρες από το σπίτι μας) κι εμείς βουλιάζουμε στους καναπέδες.
Δεκάδες φυσικές ιαματικές πηγές είναι πρόθυμες να μας ξεκουράσουν απ τα ψυχοσωματικά μας βάρη
κι εμείς κουβαλάμε σακούλες με ψώνια μέσα σε κλειστά εμπορικά κέντρα.

Οι διακοπές των γιορτών που έρχονται σε λίγες μέρες, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να απολαύσουμε και κάποια ραντεβού με τη φύση.
Βουνά και θάλασσες, κάμποι και λιβάδια, παγωμένα ποτάμια ή θερμές πηγές,
όλα είναι εκεί έξω και μας περιμένουν.
Τα περισσότερα είναι δωρεάν (ακόμα).

*Φώτο από Θερμοπύλες» έγραψε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!