GOSSIP

Ο Μαζωνάκης λίγο μετά την πρεμιέρα του ακύρωσε μια εμφάνισή του

Πολλαπλές αναβολές είχε η πρεμιέρα στο Φωταέριο του Γιώργου Μαζωνάκη που φέτος εμφανίζεται μαζί με την Ηλία Καμπακάκη και τώρα που έγινε η πρεμιέρα, μάθαμε πως ο Μαζώ την τελευταία στιγμή ακύρωσε μια εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο.

Την σχετική αποκάλυψη την ακούσαμε σήμερα στην εκπομπή της Τσολάκη.

«Μία ώρα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα στις 10, το μαγαζί ήταν γεμάτο από κρατήσεις, ο Ηλίας Καμπακάκης (σ.σ. που εμφανίζεται στο σχήμα με τον τραγουδιστή) ενημερώθηκε από συνεργάτη του Γιώργου Μαζωνάκη ότι ο Γιώργος δεν θα πάει καθόλου στο μαγαζί, χωρίς δικαιολογία. Ήταν φίλοι μου να πάνε και τους ενημέρωσε το μαγαζί ότι δεν θα ανοίξει. Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση στα social» ήταν το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη ο οποίος όπως ανέφερε η πρεμιέρα στο μαγαζί έγινε μόλις πριν από μία εβδομάδα και μάλιστα χωρίς κάμερες όπως συνηθίζεται.

«Δεν έχει μιλήσει κανείς από το περιβάλλον του. Πλέον ο κύκλος του είναι πολύ στενός γιατί έχουν αποχωρήσει και συνεργάτες του. Ελπίζουμε ότι είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Θέλω να προλάβω και να πω ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο καλλιτεχνών είναι εξαιρετικές, δεν υπήρξε θέμα να έχουν τσακωθεί» συμπλήρωσε.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!