GOSSIP

Με τη Μαρίνα Σάττι θα υποδεχτεί το νέο έτος ο Δήμος Αθηναίων

To 2024 αναμένεται να είναι μια σπουδαία χρονιά για την τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, καθώς θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και τώρα έγινε γνωστό πως η ίδια επιλέχθηκε για να πρωταγωνιστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την υποδοχή του νέου έτους.

Σύμφωνα με τo δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων για τις εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει, το πρωτοχρονιάτικο show για την αλλαγή του χρόνου και την υποδοχή του 2024 θα έχει στο τιμόνι του ένα γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ! Συγκεκριμένα, το ρόλο της παρουσίασης της εκδήλωσης θα έχουν οι παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ1 “Studio 4” Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι δυο αγαπητοί παρουσιαστές είχαν αναλάβει μάλιστα τον ίδιο ρόλο και στη μουσική εκδήλωση του Δήμου για το άναμμα το Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα.

 Επιπλέον, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real news o δημοφιλής ερμηνευτής και τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου είναι πολύ κοντά στο να πει κι αυτός το “ναι”.

Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα γεμάτο live μουσική, χορό, πυροτεχνήματα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις μας περιμένει φέτος στην πλατεία Συντάγματος για να υποδεχθούμε το νέο χρόνο. Και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ΕΡΤ εξετάζει το ενδεχόμενο να μη μείνει στην ζωντανή σύνδεση για το διάστημα της αλλαγής του χρόνου, αλλά να γίνει μια ολοκληρωμένη τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων θα το βρείτε ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!