GOSSIP

O Χρήστος Χολίδης σκέφτεται σοβαρά να ντυθεί... γαμπρός

Γαμήλιες καμπάνες μπορεί να ακουστούν σύντομα για τον Χρήστο Χολίδη, αφού δημοσίευμα θέλει τον τραγουδιστή να σκέφτεται σοβαρά να επισημοποιήσει τον έρωτά του.

Τα τελευταία τρία περίπου χρόνια ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση με την όμορφη Κατερίνα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz.

Ο Χρήστος Χολίδης προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό ελάχιστες φορές ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανάτισε μαζί τον τραγουδιστή με την σύντροφό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού OK! ο Χρήστος Χολίδης και η αγαπημένη του σκέφτονται να επισημοποιήσουν κάποια στιγμή τη σχέση τους.

«Η σχέση του με την Κατερίνα είναι σοβαρή και ίσως ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας» δηλώνει στο περιοδικό πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Θυμίζουμε πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” για την προσωπική ζωή του Χρήστου Χολίδη: «Ο Χρήστος Χολίδης έχει μια σχέση πάρα πολύ σοβαρή, την οποία δεν την ξέρει κανείς, αλλά την ξέρω εγώ. Έχει σχέση με μια κοπέλα που δεν έχει σχέση με το χώρο και είναι πάρα πολύ καλά. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά μπορεί κάποια στιγμή να μάθουμε κάποια έκπληξη. Έχω κρατηθεί πάρα πολύ καιρό και δεν το έχω πει. Εγώ το ξέρω γιατί έχουμε μια κοινή γνωστή».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!