GOSSIP

Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι έκανε γυρίσματα στη σκιά της Ακρόπολης

Παρ’ ό,τι βρισκόμαστε στη διαδικασία αναζήτησης τραγουδιού για την Ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι με την Ελληνική αποστολή δεν χάνουν ούτε στιγμή και προχωρούν στις απαραίτητες προετοιμασίες αλλά και την προβολή της.

Χθες η Ελληνίδα εκπρόσωπος πραγματοποίησε τα γυρίσματα για το εισαγωγικό βίντεό της στο περιβάλλοντα χώρο της Ακρόπολης!

Πρόκειται για ένα μικρό video (introductory video) που στέλνουν οι εθνικές αποστολές στους διοργανωτές της Eurovision αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου της κάθε χώρας. Μάλιστα, φωτογραφίες από τα γυρίσματα δημοσιοποίησε στο instagram η υπεύθυνη του project Eurovision και Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ Δώρα Χειράκη και ο επίσημος λογαριασμός της ΕΡΤ για τη Eurovision.

Επίσης, στο περιθώριο των γυρισμάτων η Μαρίνα Σάττι παρεχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή της ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην καθημερινή απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ1 “Studio 4”. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η ενεργοποίηση όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, όπως για παράδειγμα στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα το Tik Tok. Η Μαρίνα Σάττι με ένα video καλωσορίζει τους χρήστες του στον επίσημο λογαριασμό της ΕΡΤ για τη Eurovision, το @eurovision.ert

Δείτε το video εδώ.

@eurovision.ert Καλή μας αρχή #eurovision #esc2024 original sound - Eurovision Ert

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!