GOSSIP

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μας έδειξε τον αρραβωνιαστικό της [εικόνες & βίντεο]

Πολύ γεμάτη υποχρεώσεις ήταν η χθεσινή ημέρα (9/11) για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, αφού η δημοσιογράφος, επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor, έκανε πρόβα νυφικού, γιόρτασε την ονομαστική εορτή του αρραβωνιαστικού της και πήγε και στο πάρτι που έκανε ο Σχίζας, για το νέο του κλαμπ.

Νεκτάριος λέγεται ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Ελίζαμπεθ και το ζευγάρι ετοιμάζεται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.


Και χθες η Ελίζαμπεθ, που συστηματικά αποφεύγει την έκθεση του αρραβωνιαστικού της στα φώτα της δημοσιότητας, έκανε μια ανάρτηση και την είδαμε να φιλά στο στόμα το... "Νεκτάριό" της.


Στην πορεία, πήγε στο πάρτι του Στάθη Σχίζα και εκεί έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και πόζαρε μαζί με τον Τριαντάφυλλο.


Συγκεκριμένα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο opening party που έκανε ο Στάθης Σχίζας για το κλαμπ που έστησε στο Κολωνάκι μίλησε για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της

«Θα ήθελα να μου κάνει την πρόταση γάμου στη Βενετία, αλλά μου την έκανε στο σπίτι του, στο Παγκράτι. Σήμερα έκανα την πρόβα νυφικού και έχω καταλήξει σε τρία νυφικά. Ο άντρας μου, μου ζήτησε να δει φωτογραφίες μου με το νυφικό, αλλά δεν του έστειλα, γιατί είναι γρουσουζιά», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε στη συνέχεια: «Θα καλέσω στο γάμο όλους τους survivors, ο Τριαντάφυλλος θα τραγουδήσει. Δεν θα καλέσω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θα καλέσω τον Στάθη να έρθει με τη σύντροφό του».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!