GOSSIP

Ο βιολογικός πατέρας του γιου του Michael Jackson μπορεί να είναι ο Marlon Brando

Ο Βρετανός ηθοποιός Mark Lester,  και νονός των παιδιών του Michael Jackson δήλωσε στην βρεταική εφημερίδα Sun nπως πιστεύει ότι ο παέρας του Prince Jackson είναι ο ηθοποιός Marlon Brando. 

O Lester ισχυρίζεται πως ο Michael Jackson είχε ζητήσει από μία σειρά celebrities και φίλων του να δωρίσουν σπέρμα για να αποκτήσει παιδιά. Ο ένα ήταν ο Marlon Brando, ενώ ο Lester αναφέρει πως ο Michael Jackson ζήτησε το σπέρμα και από τους Uri Geller, Corey Feldman, και Macaulay Culkin. Μάλιστα, σχετικά με τον Culkin, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο Lester, μπορεί το παιδί – θαύμα του «Μόνος στο Σπίτι» να ήταν τότε πολύ  νεαρός αλλά παρ όλα αυτά ο Michael Jackson δεν τον είχε απορρίψει. Ο δε Marlon Brando ήταν τότε περίπου 60 χρονών και ο Lester θεωρεί αυτόν τον πιο πιθανό δότη τονίζοντας όχι μόνο την ομοιότητα του Brando με τον Prince αλλά και το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός μέχρι και τις τελευταίες μέρες του Michael Jackson περνούσε πολύ χρόνο στη Neverland.

Εκεί τον συνάντησε και ο ίδιος ο Lester που αφηγείται ένα περιστατικό. «Ο Brando περνούσε μεγάλα χρονικά διαστήματα στη Neverland. Θυμάμαι μία μέρα που πήγα να τον χαιρετήσω, Καθόταν με τα μάτια κλειστά και όπως ήμασταν από πάνω του με τον Michael, άνοιξε ξαφνικά τα μάτια του. Τρόμαξα μέχρι θανάτου. Ήταν απίστευτα ίδιος με τον Prince όπως είναι τώρα».

O ίδιος ο Prince δηλώνει αποφασισμένος να μάθει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας αλλά δηλώνει: «Το αίμα της διαθήκης είναι πιο ισχυρό από τα υγρά της γυναικείας μήτρας. Ανατράφηκα από τον μπαμπά μου, με τον αδελφό και την αδελφή μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!