GOSSIP

Νέοι νομικοί μπελάδες για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Αγωγή έγινε εναντίον του γνωστού τραγουδιστή ο οποίος καλείται να πληρώσει ανεξόφλητες οφειλές για τρία ιδιόκτητα διαμερίσματα που διαθέτει σε αθηναϊκή πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Secret, η υπόθεση των οφειλών εκδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, και αφορούσε δύο αγωγές που έχουν κατατεθεί και αφορούν την μη καταβολή των κοινοχρήστων.  Σύμφωνα πάντα με το Secret, ο Τόλης Βοσκόπουλος καλείται να πληρώσει χρέη κοινοχρήστων τα οποία φτάνουν τα 9.000 ευρώ. Οι αγωγές κατατέθηκαν από τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, που ζητούσε να εξοφληθούν οφειλές του, που αυξάνονται τα τελευταία έξι χρόνια, για τρία διαμερίσματα, στων οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα είναι όμως, κλειστά και δεν μένει κανένας. Η συνήγορος του, Ζωή Μπαρδούτσου, υποστήριξε πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έχει έλλειψη μετρητών. Ζήτησε για ακόμη μία φορά αναβολή της υπόθεσης, όμως το αίτημα της δεν έγινε δεκτό.

Ένοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος ήταν μάρτυρας στην υπόθεση, υποστήριξε πως ο τραγουδιστής έχει χρήματα, αλλά δεν πληρώνει αυτά που χρωστάει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!